Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

MINI Countryman

1.5 Automaat Cooper | LM | PDC | LED | Afneembare Trekhaak | 1.500 kg trekgewicht |

Prijs
23.950
434
Vakgarage Wessels
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Deze prachtig uitgevoerde Mini Countryman is voorzien van een sterke benzinemotor gekoppeld aan een automatische transmissie. Deze combinatie heeft maar liefst een geremd trekgewicht van 1.500 kg. Op deze Countryman treft u onder andere climate control, 18 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren, Led verlichting, telefoonvoorbereiding, navigatie, afneembare trekhaak en automatische verlichtingsregeling. Deze Mini is tevens uitgevoerd in de populaire kleur Moonwalk Grey met een zwart dak. Wilt u meer informatie over deze prachtige Mini, neem dan gerust contact met ons op.

Vakgarage Wessels op de Keizersweg 38a in Wezep is een BOVAG gecertificeerd autobedrijf dat het juiste adres is voor een goed onderhouden occasion. U vindt bij ons een uiteenlopende collectie van betrouwbare auto's die door Vakgarage Wessels zijn geselecteerd. Ons bedrijf heeft wat betreft aflevering, garantie en natuurlijk onderhoud een naam hoog te houden. Hier werken wij hard aan, daarom blijft onze klantenkring nog steeds groeien. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto's.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Financial lease

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions